Anette jobbar som Production Manager i Malmö

Anette-Ravander.jpg

 

Vad gör du på Atria?
Jag arbetar på Atria sedan 1 april 2018 och är idag produktionsledare på vår produktionsanläggning i Malmö. Att jobba som produktionsledare innebär att jag ansvarar för styckning, blandning och färdiglagat som exempelvis rullpackat.

Vad är roligast med ditt jobb?
Att kunna arbeta med förbättringar i produktionen. Men även att arbeta med människor och få dem att trivas och utvecklas.

Vilka förändringar tror du sker framåt för livsmedelsbranschen vad det gäller produktion?
Jag tror arbetet kommer bli mer maskinellt och styras av till exempel robotar. Personalen kommer få mer av ett övervakningsarbete. Sedan tror jag att vi går mot en framtid där vi åter kommer att värna om bra råvaror och hantverksarbetet bakom att fram de bästa produkterna istället för att bara fokusera på pris.

Hur många produktions
anläggningar har Atria i Sverige?
Totalt är det sju anläggningar spridda över landet; Sköllersta, Skene, Tranås, Moheda, Borås, Sölvesborg och Malmö. I våra anläggningar produceras kända varumärken som Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling och Lönneberga. Vi producerar allt från korv, pålägg, delikatesser och kyckling till olika typer av måltidslösningar.

Vilka olika typer av jobb kan man ha i produktionen?
Det finns många olika typer av jobb inom produktion några exempel är; styckare, maskinoperatör, packare av råvaror, truckförare, blandare av smet till livsmedel och materialhanterare.

Vilka möjligheter finns hos Atria om man vill jobba med produktion?
Det finns stora möjligheter att få jobb här då vi står inför ett generationsskifte vilket innebär att vi behöver få in nya kollegor inom de närmsta åren. Det finns stora möjligheter att utvecklas internt inom Atria och få andra roller.


Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Atria?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@atria.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor