Josefine ser till att butikshyllorna inte gapar tomma

Hej_Josefine.jpg

Atria har ungefär 810 medarbetare i Sverige. Här kan ni ta del av en intervju med en av dem: Josefine Ottoson Karlsson. 

Namn: Josefine Ottoson Karlsson
Gör: Expeditionen, stationerad i Tranås
Anställd sedan: 2002

Hej Josefine!

Berätta om ditt arbete!
Jag arbetar på expeditionen i Tranås. Tillsammans med mina tre kollegor Ove, Andreas och Christina ser vi till att plocka ihop ordrar från exempelvis Ica, Coop och Axfood och skickar ut alla produkter som tillverkas i fabriken. Vi roterar och hjälper även varandra i fabriken om det behövs.

Hur hamnade du på Atria?
Allt började med ett sommarjobb 2002 i fabriken. På den tiden arbetade min mamma på lönekontoret i fabriken och hon hjälpte till att få in mig. Under det sommarjobbet var jag placerad på linjen som tillverkar bredbar pastej och fyra år senare, 2006, började jag på linjen för skivbar pastej. 2010 flyttade Atria tillbaka expeditionen från Jönköping till Tranås och utannonserade då en tjänst som expeditör som jag sökte och här är jag kvar.

Vad är det bästa med ditt arbete?
─ Det bästa med mitt arbete är att man kan styra tempot själv. Vi har olika typer av ordrar som ska göras men man bestämmer själv i vilken ordning de ska plockas. Kollegorna här är en stor del i att jag trivs på jobbet. En annan rolig grej är min roll i M3-projektet. I samband med att vi skulle byta affärssystem så har jag axlat rollen som Key User för logistikdelen i Tranås och utbildat kollegorna här. Det har varit roligt då jag gillar utmaningar!

Om du inte jobbat här, vad hade du då velat göra?
─ Det är en bra fråga, det skulle varit något med utmaningar. Sedan barnsben har jag velat bli brandman eller polis, men jag är nog för kort för det, haha. På senare dagar har barnmorska varit ett yrke som växt på mig. Det verkar vara ett spännande och framför allt ett viktigt yrke!

Vad gör du på fritiden?
─ Fritiden spenderas med mina barn. Men jag tränar även mycket, framför allt crossfit. Träningen är en stor del av mitt liv och jag har hållit på med det i ungefär 2 år samt tävlat någon gång. Innan jag fastnade för crossfit så tävlade jag i hinderbanelopp

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Atria?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@atria.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor