Möt Mohedafabrikens platschef Niclas som förblivit sin arbetsplats trogen i många år

KanstedtLinkedIn.jpg

Namn: Niclas Kanstedt
Ålder: 56 år
Bor: Vrigstad mellan Växjö och Jönköping
Familj: Gift och två barn
Fritidsintresse: Jakt
Bästa maten: Viltkött. Som jägare är man självförsörjande när det kommer till kött. Hjortfilé är en favorit. Men givetvis alltid sylta på frukostmackan.


Hur länge har du varit på Atria?
─ 41 år

Hur gick det till när du började jobba här?
─ Vi var ett familjeföretag på den tiden som producerade isterband, sylta och skinka åt Charkdelikatesser i Halmstad. Jag började som 13-åring och gick i sjunde klass. Jag har gjort hela resan från Charkdelikatesser till Sardus och nu Atria. I början arbetade jag mest på helger och lov, men efter nionde klass så blev jag heltidsanställd.

Vad är det bästa med att jobba här?
Variationen. Vi jobbar med färska matvaror vilket innebär korta ledtider. Det går inte att skjuta fram problemen utan vi måste lösa allt samma dag. Det är utmanande och roligt! Samtidigt som vi alltid försöker att bli bättre och leverera bra resultat med samma höga kvalitet på produkterna. Det är tjusningen med arbetet.

Vad gör du på fritiden?
─ Jagar! Stor del av fritiden spenderas ute i skogen tillsammans med mina hundar. Under hösten jagar vi mest hjort och rådjur. Men under hela året är jag ofta ute på natten och jagar vildsvin.

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Atria?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@atria.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor