facebook tracking

Vill du vara med och utveckla framtidens förpackningar?

Vår Innovationsdirektör Åsa Josell berättar om vår lediga tjänst som Packaging Development Manager!

Bli en del av vår innovationsavdelning!

Atria söker nu en Packaging Development Manager till innovationsavdelningen i Malmö. För att få en bredare bild av vad tjänsten innebär har vi ställt några frågor till Åsa Josell som är Senior Vice President Innovation och blir närmsta chef till den som får den nya, spännande tjänsten.

Packaging Development Manager låter som ett intressant jobb, vad innebär det?
Det innebär att du ansvarar för att ta fram framtidens förpackningslösningar utifrån våra kunders och konsumenters behov. Förpackningen är det första konsumenten kommer i kontakt med och har en stor betydelse för hur man uppfattar produkten. Du driver arbetet i samarbete med leverantörer och med Atrias produktutvecklare, marknadsteam och inköps- och produktionsavdelningar.   

Vad är viktigt för Atrias förpackningsutveckling? 
Vi tittar på flera olika aspekter kring förpackningen som funktionalitet, synlighet och hållbarhet. Det här kan variera beroende på typ av produkt och koncept. Hållbarhet är högt på agendan och det kommer att vara ett viktigt område framöver där exempelvis materialvalet spelar en stor roll. Det händer mycket inom förpackningsområdet så det är viktigt att man är nyfiken och har koll på det senaste. Det är också viktigt att gilla den tekniska utmaningen som innebär att förpackningen ska fungera i en livsmedelsproduktion.  

Range_croppad.jpg

Vad att de bästa med att få jobba i Atrias innovationsteam?  
Du blir en del av ett härligt gäng som alla har ett stort engagemang för mat. Din roll är viktig för utvecklingen framåt och för Atrias tillväxt. Det är högt i tak och du får vara med och påverka framtidens förpackningar för hela Atrias produktportfölj däribland välkända varumärken som t.ex Sibylla, Lönneberga, Ridderheims, Lithells och TZAY. 

 

 

 

Läs mer och ansök!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor